dinsdag 23 juli 2019
TOP BLUEROOTS Top VvdM OZ Export via TFC

PanAmerican Seed belooft veel kleur naar IPM Essen te brengen

PanAmerican Seed belooft veel kleur naar IPM Essen te brengen

PanAmerican Seed verwelkomt duizenden bezoekers tijdens de IPM Essen 2019 in Duitsland, waar het bedrijf een nieuwe look van de stand met veel kleur zal introduceren. De focus ligt dit jaar op Pansy Cool Wave en de nieuwe Viola Quicktime. Beide series laten nieuwe kleuren en concepten zien, waaronder een spectaculaire display van een levensgrote bloemenbasket die gevuld is met viooltjes. De 55 m2 grote stand van het bedrijf zal te vinden zijn in Hal 2 stand 2B29.

Pansy Cool Wave is de best-presterende breedgroeiende pansy serie op de markt en is momenteel beschikbaar in 14 kleuren en drie mixen. De planten zijn krachtig en zijn zeer geschikt om prachtige bloemenbaskets en -potten mee te vullen. Tijdens de IPM worden onder andere de Cool Wave Strawberry Swirl en Cool Wave Raspberry Swirl geïntroduceerd.

De nieuwe Viola Quicktime serie van PanAmerican Seed maakt ook zijn debuut tijdens de show. De Quicktime serie bestaat uit zes verschillende kleuren en bloeit sneller dan andere Viola cornuta series. De violen kunnen twee weken later geplant worden en toch kun je in de lente prachtig bloeiende viooltjes verzenden.

Volgens de Europese Sales Manager van PanAmerican Seed, Jean-François Ignasse, wil je de stand tijdens de IPM niet missen. "Bij onze stand zal een enorme bloemenbasket staan die gevuld is met onze nieuwe prachtige Cool Wave variëteiten. Dit is echt iets heel bijzonders," zegt Ignasse. "Voor onze inzending voor de IPM 2019 Novelties Show hebben we de Viola F1 Frizzle Sizzle Mini Mixture gekozen. Deze variëteit met unieke sierlijke bloemvorm is geweldig voor gebruik in potten of om dicht bij elkaar te planten in een tuin. We zenden ook de Pansy Cool Wave Strawberry Swirl variëteit in voor de wedstrijd. We zijn ervan overtuigd dat deze unieke nieuwe variëteiten de juryleden van de IPM zullen overtuigen."

De IPM 2019 vindt plaats van 22-25 januari 2019 en het verkoopteam van PanAmerican Seed is hierbij aanwezig in Hal 2 stand 2B29.

 


18-12-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS