dinsdag 23 juli 2019
TOP BLUEROOTS Top VvdM OZ Export via TFC

Koninklijke Onderscheiding voor Pech Samwel

Koninklijke Onderscheiding voor Pech Samwel

Pech Samwel, financieel directeur van KP Holland, is op vrijdag 14 december 2018 bij zijn afscheid benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving de onderscheiding uit handen van mevrouw A.M.A. van Ardenne-van der Hoeven, Burgemeester van Westland.

De benoeming vond plaats tijdens een afscheidsreceptie voor aandeelhouder en voormalig directeur Leo van der Knaap en financieel directeur Pech Samwel, die beiden met pensioen gaan. Leo van der Knaap was gedurende 35 jaar verantwoordelijk voor o.a. veredeling en Research & Development binnen KP Holland.

Pech Samwel was 30 jaar lang financieel directeur en tevens verantwoordelijk voor Human Resource. Hij kreeg de onderscheiding voornamelijk voor zijn vele vrijwilligersfuncties. Zo is hij voorzitter bij ‘Samenloop voor Hoop Westland’, voorzitter van het bestuur van inloophuis Carma, mede-initiatiefnemer en voorzitter van Stichting Gezond Beleid, vrijwilliger bij stichting De Zonnebloem en was hij voorzitter van de Stichting Exploitatie Accommodatie bij VELO.

Pech Samwel is voorgedragen door mede vertrekkend (voormalig) directeur Leo van der Knaap, die zelf ook meer dan zijn steentje bijdraagt naast zijn dagelijkse werkzaamheden. Zo is hij Secretaris Kerkbestuur, lid van de dragersvereniging St. Barbara, secretaris Leonardusfonds (RK kerk), voorganger lekenvieringen, collectant, actief voor het Gehandicaptenfonds, actief binnen de atletiekvereniging Olympus en actief binnen ‘Groei & Bloei’.

Het Management Team van KP Holland heeft tijdens de gelegenheid voor het afscheid van Leo en Pech haar enorme waardering uitgesproken voor hun inzet met en voor KP Holland. Deze waardering kwam tot uiting in de overhandiging van een speciaal voor hen ontworpen beeld en speld.
 


17-12-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS