dinsdag 23 juli 2019
Top VvdM OZ Export via TFC TOP BLUEROOTS

E. den Dekker, DRC Plant en DRC Flor verder onder Dutch Flower Group

E. den Dekker, DRC Plant en DRC Flor verder onder Dutch Flower Group

De handelsbedrijven van EDD Group vallen vanaf 1 januari 2019 onder Dutch Flower Group (DFG). EDD Group zocht naar een betrokken partner om de groei van haar klantenportfolio en uitbreiding van haar dienstverlening te kunnen realiseren. Die is gevonden in DFG.

In het nieuwe jaar slaan de bedrijven de handen ineen en vallen E. den Dekker, DRC Plant en DRC Flor onder de DFG vlag. Zij zullen zich als marktpartij zelfstandig blijven profileren. Dutch Flower Group verwacht met deze uitbreiding een verdere versterking van de marktpositie te kunnen realiseren bij haar grootschalige retail- en groothandelsklanten in Europa.

          

Directeur Eddie den Dekker is blij met de ontwikkeling. "De aansluiting bij Dutch Flower Group geeft ons bedrijf een positieve impuls. Een betrokken en solide partner om vanuit kracht, know-how en netwerk samen verder te kunnen bouwen aan onze klantrelaties.” Den Dekker blijft als directielid verbonden aan de onderneming.

EDD Group is sinds 1986 actief in de handel van planten en plantconcepten, alsmede verse snijbloemen. Vanuit de hoofdvestiging Honselersdijk, op Trade Parc Westland, werken dagelijks ruim 80 medewerkers aan het op maat beleveren van grootschalige retailers, zoals supermarkten, tuincentra, bouwmarkten en groothandelaren.

 


14-12-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS