dinsdag 23 juli 2019
TOP BLUEROOTS Top VvdM OZ Export via TFC

Tomatoworld en World Horti Center bundelen krachten

Tomatoworld en World Horti Center bundelen krachten

Informatie- en educatiecentrum Tomatoworld en kennis- en innovatiecentrum World Horti Center (WHC) bundelen hun krachten om de tuinbouwsector nationaal en internationaal nog beter op de kaart te zetten. Beide partijen tekenden donderdag 13 december in het WHC een intentieovereenkomst met broederbloed: tomatensoep!

De samenwerking wordt operationeel ingezet door gezamenlijk bezoekers te ontvangen, evenementen en opleidingstrajecten te organiseren. Ook het samenbrengen van tuinbouwpartners zien zij als gezamenlijke activiteit. Een integratie van beide organisaties is het uiteindelijke doel.

Mark Zwinkels, Erwin Cardol van World Horti Center en Miranda van den Ende van Tomatoworld ondertekenen met broederbloed (tomatensoep) de intentieovereenkomst.

"De wereld van de glastuinbouw is internationaler dan ooit en Nederland heeft hierin een leidende positie. Continue en versnelde innovatie en samenwerking is van groot belang om deze koploperspositie van Nederland in de wereld te behouden." zo zeggen de beide partijen. "Tomatoworld en World Horti Center spelen hierin een belangrijke rol door oplossingen uit te dragen die hun partners en participanten bieden voor welzijn en welbevinden van mensen. Samen met deze partners bieden zij oplossingen voor grote maatschappelijke vraagstukken, zoals voedselvoorziening, welbevinden en duurzaamheid."

 


14-12-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS