dinsdag 23 juli 2019
Top VvdM OZ Export via TFC TOP BLUEROOTS

Schoneveld Breeding verhuist naar nieuwe locatie

Schoneveld Breeding verhuist naar nieuwe locatie

Door middel van een creatieve kerstgroet heeft Schoneveld Breeding haar verhuizing naar de nieuwe locatie bekend gemaakt. Vanaf 27 december aanstaande is de veredelaar operationeel aan de Sluinerweg 15 in Wilp.

De veredelaar verlaat de historische plek aan de Dernhorstlaan in Twello, waar de selectie en veredeling ooit begon. Hier kampte het bedrijf al enkele jaren met ruimtegebrek. Met zicht op verdere professionalisering van het bedrijf, betrekt het bedrijf nu een prachtig nieuw pand in Wilp, waarvoor in mei 2017 de eerste paal geslagen werd.

Schoneveld Breeding is innovatief in het veredelen van bloeiende potplanten en gaat met de nieuwbouw veel verder met innovatie. Bij de bouw van de nieuwe locatie is niet alleen aan de strengste milieu-eisen voldaan, maar is ook proactief gekeken naar duurzaamheid op alle fronten. Kassen en kantoor, laboratorium en educatief centrum PlantXperience zijn allen gericht op een duurzame toekomst.

In de PlantXperience zal ruimte zijn voor onderzoek, workshops en presentaties. Zowel nationaal als internationaal wil Schoneveld Breeding hiermee de koppeling maken tussen onderzoek, onderwijs en bedrijfsleven.

De officiële opening van de nieuwe locatie en de PlantXperience aan de Sluinerweg in Wilp vindt plaats in juni 2019.

Bron: www.FloraNews.com
Leandra de Boef | 14-12-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS