maandag 24 juni 2019
FN TOP add Bakker.com via TFC

Nancy van Kleef nieuw bestuurslid Bloemenbureau Holland

Nancy van Kleef nieuw bestuurslid Bloemenbureau Holland

Nancy van Kleef, marketing director van FleuraMetz, is het nieuwe bestuurslid van Bloemenbureau Holland. Zij neemt in januari de positie over van Marcel Zandvliet. Met de komst van Nancy van Kleef krijgt Bloemenbureau Holland er een ervaren kracht bij in het bestuur, met een cijfermatige achtergrond en veel ervaring in het uitbouwen van merken.

Van Kleef werkte jarenlang als assistent-accountant, voor ze overstapte naar retail waar ze voor zowel kleine organisaties als multinationals werkte. Nancy staat bekend als een formulespecialist. "Werken voor grote merken heeft me inzicht gegeven in het bouwen en onderhouden van een formule. Het heeft me overtuigd van het nut om productgroepen elkaar te laten versterken, om zo resultaten te optimaliseren. Ik zie de unieke waarde van Bloemenbureau Holland, maar ook het belang van commercieel resultaat", aldus Van Kleeft.

Nancy van Kleeft Bloemenbureau Holland

De wisseling in het bestuur past in de nieuwe opzet van Bloemenbureau Holland. Die richt zich specifiek op de collectieve promotie van de sierteeltsector en het meer aan laten sluiten van deze promotie op de praktijk. Dit gebeurt door naast de bekende awareness campagnes van Bloemenbureau Holland extra shopper-activatie in te zetten. Volgens Bloemenbureau Holland kan samenwerking met telers en handelaren de consumentenbeleving en afzet van de bloemen en planten nog meer stimuleren.

 


13-12-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Anthura - VONQ


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS