maandag 24 juni 2019
Bakker.com via TFC FN TOP add

Overname Koninklijke Van Zanten Groep

Overname Koninklijke Van Zanten Groep

Investeringsmaatschappij Nimbus heeft de Koninklijke Van Zanten Groep overgenomen. Met deze overname komt een einde aan de periode waarin Koninklijke Van Zanten in handen was van de familie Veldhuijzen van Zanten. Door de overname krijgt de groep de financiële ruimte voor verdere groei en professionalisering.

"Daarnaast kan de praktische ervaring van Nimbus ons bijzonder goed helpen onze productieprocessen verder te optimaliseren. De komende jaren zullen wij met hun support de ingezette groei doorzetten", zegt Sjoukje Heimovaara, algemeen directeur bij Royal van Zanten.

De directie van Royal van Zanten verandert niet en de overname heeft volgens Nimbus verder ook geen personele consequenties.

Jonno Beugels, investmentmanager van Nimbus, is enthousiast over het potentieel van de Van Zanten Groep en gelooft dat Nimbus dor haar hands-on aanpak een substantiële bijdrage kan leveren aan de verdere uitbouw van de onderneming. 

Nimbus richt zich op ondernemingen die een gezonde kern hebben en waar nog verbeteringspotentieel aanwezig is. De investeringsmaatschappij is actief bij haar participaties betrokken en heeft een team van 20 managers in dienst die met name op operationeel en financieel vlak ondernemingen kunnen versterken.

Nimbus heeft kantoren in Zeist, München en Leeds. De portfolio van Nimbus bestaat uit een dertigtal ondernemingen met een gezamenlijke omzet van 1,4 miljard euro.


13-12-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS