maandag 20 mei 2019
Dummen Orange Top Flower Trials Top VvdM AmaVerde

SV.CO deelt kerstgevoel met ouderen op Poinsettia Day

SV.CO deelt kerstgevoel met ouderen op Poinsettia Day

SV.CO heeft op ‘Poinsettia Day’, oftewel Kerststerdag, kerststerren uitgedeeld bij Zonnehuisgroep Vlaardingen. De potplanten kwekerij hoopt op deze manier het kerstgevoel over te brengen bij de ouderen van het Vlaardingse verzorgingstehuis.

Op woensdag 12 december, was het dagelijkse kopje koffie anders dan normaal voor de 60 bewoners van Zonnehuisgroep Vlaardingen. Ze werden blij verrast door twee verkopers van SV.CO die voor iedereen een mooie Kerstster hadden meegenomen. ‘’Mooi om te zien hoe zo’n klein gebaar voor zoveel gelukkige gezichten kan zorgen’’, aldus Mike Broch van SV.CO. De verzorgers waren ook blij met de actie, dagbestedingscoach Samantha Webers licht toe: “De doelgroep ouderen is erg kwetsbaar rond de feestdagen, dit soort momenten doet hen veel goed.’’

Poinsettia Day wordt steeds bekender in Nederland, in Amerika wordt het al jaren gevierd door vrienden, familie, collega’s en buren die elkaar op deze dag een Kerstster geven. De stervormige plant staat symbool voor liefde en geluk, dit is precies wat SV.CO probeert over te brengen met het geschenk.
 


13-12-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Schoneveld FT


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS