maandag 24 juni 2019
FN TOP add Bakker.com via TFC

Kwekers presenteren groene planten en concepten voor nieuwe seizoen op Vireo Green Fair

Kwekers presenteren groene planten en concepten voor nieuwe seizoen op Vireo Green Fair

De professionele vakhandel is op 12, 13 en 14 december weer van harte welkom op de Vireõ Green Fair in De Kwakel. Meer dan dertig kwekers presenteren op deze beurs hun assortiment groene planten voor het aankomende seizoen. Ook worden er bijzondere concepten gepresenteerd.

Pieter Middelkoop, eventmanager: “Dit jaar kunnen bezoekers onder meer kennismaken met de nieuwe hoezenlijn van Berghoef Plants, Beleaf. Met deze nieuwe hoezenlijn maakt Berghoef Plants een nieuwe, frisse start. De bladbegonia werd jarenlang ondergewaardeerd door de consument maar is nu weer helemaal hip. Dat zie je ook terug in de woonbladen, in woonprogramma’s en op social media. Ook kunnen bezoekers kennismaken met de nieuwe, duurzame plantenverpakkingen van Vireõ en de nieuwe hoes voor de Zamioculcas Super Nova van Heemskerk Plant."

Iedereen kan rustig rondkijken en genieten van een hapje en een drankje. Pieter: “En wie een interessante aanbieding ziet, kan direct een bestelling doen.”

De Vireõ Green Fair vindt plaats op 12, 13 en 14 december 2018 van 8.00 tot 17.00 uur aan de Hoofdweg 13, 1424 PC De Kwakel

Kijk voor alle deelnemende bloemen- en plantenkwekers op www.vireo.nl.

                 Vireo Green Fair

 


11-12-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS