dinsdag 2 juni 2020
FN TOP logo FN TOP add

120.000 Vandas van Anco voor rijkste dochter van India

120.000 Vandas van Anco voor rijkste dochter van India

De hangorchideeën van Steef van Adrichem staan al in de meeste luxe hotels over de hele wereld, maar nu zijn er ook 120.000 Vanda's onderweg naar de bruiloft van de rijkste dochter van India, Isha Ambani. Een unieke order, van een omvang die ook Steef van Adrichem nog niet eerder heeft gehad.

Het team van Anco heeft de afgelopen week hard moeten werken om bijzondere opdracht uit te kunnen voeren. De order van 100.000 roze en 20.000 blauwe Vanda's kwam vorige week maandag binnen en de laatste bloemen gingen afgelopen donderdag het vliegtuig al in richting India.

"Normaal is de week van Sinterklaas helemaal geen drukke week, maar met deze opdracht is dat aardig rechtgetrokken", zegt Steef van Adrichem tegen het AD.

Voor een order van 50.000 euro draait de rijkste man van India zijn hand niet om. Het mag zijn dochter aan niks ontbreken op haar bruiloft. Isha Ambani is de dochter van Mukesh Ambani, die goed is voor 41,5 miljoen dollar. Haar verloofde, Anand Piramal is de zoon van een andere zakenman, Ajay Piramal, die weliswaar niet zo rijk is, maar ook een vermogen heeft van 4,5 miljard. 

De zakenman is bij Anco terecht gekomen via internationale arrangeurs waar Steef van Adrichem wekelijks contact mee heeft.

 


11-12-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS