maandag 24 juni 2019
Bakker.com via TFC FN TOP add

Winnaars Beste Kerstshow van Nederland 2018

Winnaars Beste Kerstshow van Nederland 2018

Tuinbranche Nederland heeft de winnaars bekend gemaakt van de Beste Kerstshow van Nederland 2018. Dit gebeurde tijdens de officiële prijsuitreiking op donderdag 6 december in Reeuwijk. De verkiezing van De Beste Kerstshow beleeft dit jaar haar vijfde editie.

In de categorie Groot lagen de uitslagen van de genomineerden zó dicht bij elkaar, dat er twee prijzen uitgereikt zijn aan Tuincentrum Leurs uit Venlo en Intratuin Duiven. Jury: ‘Beide kerstshows zijn ongeëvenaard. Wat een beleving en wat een aandacht voor de klant, commercieel met een hart.’

Avri Bloem en Tuincentrum uit Oosteind is de winnaar van de Beste Kerstshow van Nederland in de categorie Middel. Zij hebben volgens de jury onbetwist de beste show, de meeste entertainment en commerciële slimmigheid in de middelste klasse. Coppelmans Helmond is de winnaar van de Beste Kerstshow van Nederland in de kleinste categorie. Jury: ‘De show is écht kerst, met heel fraaie elementen als een grote zwarte koets. Mooi gedaan!’

Naast deze vier prijzen werd er nog een prijs uitgereikt voor de beste KiKa-Kerstbal presentatie aan Coppelmans Valkenswaard. Zij hebben echt werk gemaakt van de KiKa presentatie en betrokken basisschoolleerlingen van groep 6 bij het project. Winnaar van de originaliteitsprijs is Intratuin Apeldoorn. De sfeer staat vanaf de entree en is zo anders, prettig, rustig en toch uitnodigend, dat je bijna verbaasd de winkel weer verlaat, aldus de jury.

De overtuigende winnaar van de Brancheprijs is Coppelmans Nuenen. Gekozen door de branche omdat dit tuincentrum rond kerst het meest sfeervol is, met prachtige presentaties, mooie specials en sterke kleurcombinaties.

De verkiezing van de Beste Kerstshow van Nederland wil het niveau van kerstshows in Nederland naar een (nog) hoger niveau tillen en tuincentra stimuleren tot inspirerende shows met aandacht voor elementen als duurzaamheid en klantgerichtheid. Net als voorgaande jaren is het animo onder tuincentra groot, dat blijkt wederom uit het grote aantal deelnemers. De competitie is een initiatief van TuinZaken in samenwerking met Tuinbranche Nederland.

 

 


10-12-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS