maandag 24 juni 2019
FN TOP add Bakker.com via TFC

Nieuwe deelnemers voor Orchid Inspiration Days 2019

Nieuwe deelnemers voor Orchid Inspiration Days 2019

Bezoekers aan de Royal FloraHolland Trade Fair, konden niet om de Orchid Inspiration Days heen. Het doel was om zoveel mogelijk beursbezoekers attent te maken op de komende editie en daarom was er op diverse plekken op de beursvloer een promotieplek te vinden. Voordat het orchideeënevenement daadwerkelijk plaatsvindt, proberen de deelnemers hiermee alvast te prikkelen. Nieuw tijdens de 2019 editie, is dat het zuiden van Nederland ook vertegenwoordigd wordt. In totaal zullen veertien Nederlandse orchideeënspecialisten in zes dagen tijd, verspreid over twee weken, zoveel mogelijk (potentiële) klanten en eindklanten inspireren met hun producten.

De tweede editie van Orchid Inspiration Days, het orchideeënevenement van specialist tot de klant en eindklant, is in juni 2018 positief afgesloten. Eén van de doelstellingen was een verdubbeling van de hoeveelheid bezoekers, ten opzichte van het evenement in 2017. Dit doel is behaald, waardoor de deelnemende orchideeënspecialisten kunnen terugblikken op een geslaagd evenement. Ook in 2019 wordt er weer ingezet op innovaties en inspiratie. Met de aanvulling van Artisan uit Nieuwaal en Ter Laak Orchids uit Wateringen, kan de internationale vakgerichte klant bij in totaal veertien kwekerijen in Nederland terecht voor de nieuwste variëteiten, verschillende concepten en bovenal om veel inspiratie op te doen.

Alle deelnemende bedrijven zijn: Artisan, Aphrodite Orchidee, GreenBalanZ, Van der Hoorn Orchideeën, Pannekoek Orchideeën, Stolk Flora, De Vreede Holland, De Hoog Orchids, Wooning Orchids, Levoplant, OK Plant, Opti-flor, Piet Vijverberg en Ter Laak Orchids.


10-12-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS