woensdag 27 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

CHIC op reis: Bekroning voortzetting samenwerking Royal Van Zanten en Jongeneel Transport

CHIC op reis: Bekroning voortzetting samenwerking Royal Van Zanten en Jongeneel Transport

Twee vrachtwagens van Jongeneel Transport gaan vanaf vandaag chic gekleed de weg op voor Royal Van Zanten. Ook aan de buitenkant is vanaf nu te zien dat de wagens een lading veelbelovende chrysanten stekken vervoerd. De nieuwe vrachtwagens bekronen de voortzetting van de samenwerking tussen Royal Van Zanten en Jongeneel Transport.

Royal van Zanten Chic op reis met Jongeneel Transport

Met “People, Planet, Power” als hun kernwaarden is Jongeneel Transport een partij klaar voor de toekomst waaraan Royal Van Zanten haar kostbare lading blijft toevertrouwen. De samenwerking van het afgelopen decennium heeft geresulteerd in betrouwbare, dagelijkse leveringen van bewortelde stekken aan kwekers in Nederland. ‘Driven by passion’; gedreven door passie, werken vermeerderaars, chauffeurs en kwekers samen om de vele chrysanten soorten, waaronder CHIC, uit te laten groeien tot een ster.

Om veilig transport en betrouwbare levering te garanderen is het wagenpark vernieuwd. Zo zijn Royal Van Zanten en Jongeneel Transport toekomstbestendig en helpen ze alle chrysanten stekken op weg om de wereld te veroveren.
 


10-12-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1. FH100procentdigitaal


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS