zondag 18 augustus 2019
FN TOP add Top VvdM OZ Export via TFC

Syngenta Flowers lanceert nieuwe branding op IPM Essen 2019

Syngenta Flowers lanceert nieuwe branding op IPM Essen 2019

Syngenta Flowers lanceert haar nieuwe branding op de IPM 2019 in het Duitse Essen, te midden van een indrukwekkende presentatie van noviteiten in een stand waar bezoekers een onvergetelijke ervaring krijgen. Syngenta Flowers presenteert zich onder deze naam om te benadrukken dat het als één en hetzelfde bedrijf genetica en oplossingen van wereldklasse biedt aan alle spelers in de waardeketen.

Centraal tijdens de IPM in Essen staat Imara, de zeer welkome doorbraak in de veredeling van Impatiens walleriana. Imara is afgelopen juni op de FlowerTrials in Nederland gelanceerd en heeft sindsdien de sierteelt veroverd. De lancering dit jaar betekende een welkome terugkeer van Impatiens na de uitbraak van valse meeldauw in 2011. Imara is sterk, veerkrachtig en bestand tegen deze ziekte. Impatiens keert met de presentatie op de IPM 2019 terug in de sierteelt.

New Imara

Ook de nieuwe Calliope-lijn krijgt met een grote presentatie een prominente plaats in de Syngenta Flowers-stand. Er zijn vijf verschillende Calliope types in 34 kleuren te zien. Zo wordt prachtig in beeld gebracht hoe deze opvallend mooie pelargonium met zijn felgekleurde bloemen alles biedt waar de hedendaagse consument om vraagt.

Nieuw in de Syngenta Flowers-presentatie is het onderscheidende assortiment stadsgroenten en kruiden dat na de overname van Floranova dit jaar deel uitmaakt van ons assortiment. Bezoekers krijgen op de stand alle ins & outs te horen over dit bijzondere assortiment, dat wordt gepresenteerd onder het Vegetalis-merk.

Op de stand zijn verder de volgende blikvangers te bewonderen:

• De exotische Mandevilla Rio-serie, verkrijgbaar in vijf levendige kleuren,
• Het poinsettia-assortiment, met nieuwe rassen zoals Mirage Red en prijswinnende series zoals Titan
• De Do it Right!-series van klein- en grootbloemige violen, niet alleen bekend omdat ze zo mooi zijn, maar ook omdat ze beter houdbaar zijn dan 95 procent van de concurrentie in onafhankelijke bloeiproeven
• De unieke, goed vertakkende en overdadig bloeiende Sunfinity™-zonnebloem

Syngenta Flowers houdt op woensdag 23 januari het altijd populaire Happy Hour van 16.30 tot 18.30 uur. Klanten worden uitgenodigd voor een van de meest bezochte netwerkbijeenkomsten op de beurs; dit alles onder het genot van allerlei cocktails, hapjes, muziek, en natuurlijk de gastvrijheid van Syngenta Flowers.

Syngenta Flowers is van 22 t/m 25 januari 2019 te bezoeken op de IPM Essen in stand 1C29 in Hal 1.


06-12-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Schneider Youngplants via Green Career Consult


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS