maandag 24 juni 2019
FN TOP add Bakker.com via TFC

Volgende editie TREx, The Garden Retail Experience pas in 2020

Volgende editie TREx, The Garden Retail Experience pas in 2020

De organisatie van de TREx,The Garden Retail Experience heeft samen met haar founding partners besloten om het evenement voortaan tweejaarlijks te organiseren. De eerstvolgende editie verschuift daarom naar een nieuwe datum: 12 en 13 februari 2020.

Volgens organisator Tjeerd Posthumus van TPK Media & Events worstelt een aantal deelnemers van TREx met de hoeveelheid beurzen en de frequentie daarvan. Hierdoor krijgt de TREx niet de aandacht en ondersteuning die het nodig heeft. Door de datum door te schuiven naar 2020 wil de organisatie zowel deelnemers als de organisatie zelf in de gelegenheid stellen om concepten en ideeën nog beter uit te werken en meer partners te betrekken bij de TREx, om zo het programma voor onze bezoekers nog verder te upgraden.

"Als organisator zien wij het als onze plicht om een optimale beleving te bieden aan zowel de bezoekers als de deelnemers. Wanneer dat in het gedrang komt denken wij jullie belangen beter te dienen met het aanpassen van de datum, dan door concessies te doen aan ons ambitieniveau", aldus Posthumus.

 

 


03-12-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS