dinsdag 23 juli 2019
Top VvdM OZ Export via TFC TOP BLUEROOTS

Go voor Anthuriumpromotie 2019-2021

Go voor Anthuriumpromotie 2019-2021

100% van de aanwezige Anthuriumkwekers heeft afgelopen donderdag tijdens de landelijke productbijeenkomst Anthurium voor het promotieplan 2019-2021 gestemd. Bijna alle anthuriumkwekers en -veredelaars – ruim 45 personen – waren aanwezig bij de presentatie van het nieuwe 3-jarenplan bij Tomatoworld in Honselersdijk.

Ter bevordering van het merkbeeld van de anthurium hebben de kwekers en veredelaars van de pot- en snijanthurium in 2016 alle promotieactiviteiten gebundeld en is Claudia Broch als fulltime anthuriumambassadeur aangesteld. Met de 100% instemming van het promotieplan 2019-2021 krijgt Broch alle vertrouwen om deze promotie voort te zetten.

“Het is echt fantastisch dat er 100% is voorgestemd op het nieuwe promotieplan. Ik ben erg trots op wat we in de korte tijd van drie jaar hebben bereikt. De anthurium is dan ook een prachtig product om mee te werken en biedt enorm veel mogelijkheden vanwege het brede assortiment. De basis is gelegd en het is nu tijd om de successen voort te zetten en de activiteiten nog meer kracht bij te zetten”, aldus Broch.

Anthurium promotie

Van links naar rechts; Stefan de Hoog (Anthura), Annemiek Kouwenhoven (Peter Kouwenhoven Anthuriums), Jeanet van Adrichem (Van Adrichem Anthuriums), Anne-Jan Steenbeek (projectleider productspecifieke promotie anthurium Royal FloraHolland), Claudia Broch (Anthuriumambassadeur), Edwin van der Voort (Dümmen Orange), Marco van der Goes (Houwenplant), Leon Breugem (Breugem Plants), Kees van Zon (Kwekerij van Zon), Dick Oosthoek (Fiore Anthuriums en dagvoorzitter)

 


03-12-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS