zondag 21 juli 2019
Top VvdM OZ Export via TFC TOP BLUEROOTS

Coolblue wint Nederlandse Logistiek Prijs 2018

Coolblue wint Nederlandse Logistiek Prijs 2018

Coolblue heeft de Nederlandse Logistiek Prijs 2018 in de wacht gesleept. Het online warenhuis krijgt de onderscheiding vanwege de drie jaar geleden gestarte afleverdienst CoolblueBezorgt. De bij de prijs behorende trofee werd gisteravond uitgereikt tijdens het jaarlijkse galadiner van de vereniging Logistiek management (vLm).

Juryvoorzitter prof. dr. Jos van Hillegersberg reikte de prijs uit aan CFO Daphne Smit en CEO Remco de Jong van Coolblue. Volgens Van Hillegersberg heeft Coolblue altijd kans gezien de klant centraal te stellen.

“Het bedrijf heeft op indrukwekkende wijze en in korte tijd een eigen bezorgdienst geïmplementeerd. Deze dienst, CoolblueBezorgt, is volledig geïntegreerd in de klantreis en leidt tot meer klantentevredenheid, minder klantvragen, minder retouren en omzetgroei. Het gaat hier om extra logistieke service die zichzelf terugverdient”, citeerde Van Hillegersberg uit het juryrapport.

In zijn dankwoord zei Remco de Jong dat hij veel heeft geleerd van het integreren van de logistieke keten in het klantproces. “We hebben zelfs een SHQO. Ik had er nog nooit van gehoord, maar dat is een Safety, Health & Quality Officer”, aldus De Jong, die de zaal tot slot het levensmotto van Coolblue op het hart drukte: “Kies altijd voor de klanten. Altijd.

vLm beloont elk jaar een logistiek bedrijf dat een uitzonderlijke prestatie in het vakgebied logistiek heeft neergezet. De winnaar krijgt de prijs voor een duidelijk innovatief project dat aantoonbaar succesvol is uitgevoerd. vLm wil met deze award de innovatie en professionalisering van de logistiek in Nederland stimuleren. De gelauwerde onderneming moet een inspiratiebron zijn en een voorbeeldfunctie voor andere bedrijven vervullen.


29-11-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Schneider Youngplants via Green Career Consult


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS