maandag 16 september 2019
FN TOP add FN TOP logo

Van Nifterik Holland neemt activiteiten Bambooexporter over

Van Nifterik Holland neemt activiteiten Bambooexporter over

Van Nifterik Holland uit Ede heeft alle activiteiten overgenomen van Bambooexporter in Oudekerk a/d Amstel. Bambooexporter is een onderdeel van Nooit Gedagt Import en Export b.v., wat op 23 oktober van dit jaar failliet verklaard werd. Zij leverden vooral bamboerekjes en bamboestokken in de tuinbouw.

Op 22 november 2018 heeft Nifterik een akkoord gesloten met de curator. De overname sluit goed aan op het huidige klantenbestand en assortiment van Van Nifterik Holland b.v. Zij zien het als een uitdaging om de werkzaamheden van Bambooexporter succesvol voort te zetten.

Van Nifterik heeft al jaren een passie voor bamboe en is productspecialist voor bamboeproducten voor met name kwekers van tuin-, kamer en groenteplanten. Van leverancier in standaard plantstokken zijn ze uitgegroeid tot proactieve, creatieve bedenkers van ondersteuningsproducten voor in de tuinbouw. Het bedrijf denkt mee in het ontwikkelen van speciale klemmetjes, plantrekken en spiralen die zorgen voor de kweek van planten in maatwerkvormen.  


29-11-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Move2Catch


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS