donderdag 20 juni 2019
Bakker.com via TFC Floranews TOP

All you need is #love en rode rozen

All you need is #love en rode rozen

Liefde en rode rozen…de perfecte combinatie! Rode rozen dan ook niet ontbreken op de première van de film All you need is Love in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Maandagavond 26 november was de gouden loper uitgerold voor de première van de film rondom Dr.Love. Sterrencast members, VIP genodigden als Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Robert ten Brink en André van Duin en "tout Bekend Nederland" liet zich van haar feestelijke kant zien.

Direct bij binnenkomst schitterden rode rozen van Aleia Roses in de levensgrote letters #LOVE, in de lobby vereeuwigde de sterrencast zich voor de selfie-rozenmuur en na de film werden grote bossen rode rozen uitgereikt aan de VIP genodigden.

Rozen waren er ook voor de ANWB-figurant, die van de gelegenheid gebruik maakte om zijn vriendin ten huwelijk te vragen op de gouden loper. Tot opluchting van de omstanders zei zij "ja".

All you need is love is sinds 1992 op de televisie te zien en elk jaar wordt er een kerstspecial uitgezonden. Dit jaar verschijnt er voor het eerst een All you need is love speelfilm met in de hoofdrol Fedja van Huet als Dr. Love. De film draait vanaf nu in de bioscoop.

 


28-11-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS