vrijdag 24 mei 2019
Dummen Orange Top Flower Trials Top VvdM AmaVerde

Orchid², een orchidee tot de macht twee

Orchid², een orchidee tot de macht twee

Orchid², een orchidee tot de macht twee. Het lijkt een wiskundige som, maar eigenlijk is het simpel. Deze noviteit van Stolk Orchids is één Phalaenopis, ontstaan vanuit twee jonge planten waaruit minimaal vier of meer takken vol bloemen ontwikkelen. Het resultaat is een volle plant die als een prachtig boeket voor een lange tijd bloeit; een luxe cadeau gericht op de vakhandel. Orchid² is een ambachtelijke, eco friendly geteelde en opvallende Phalaenopsis, die positieve reacties kreeg tijdens de Trade Fair begin van deze maand. Het nieuwe product is beschikbaar vanaf de eerste maand van het jaar 2019.

Als een kwekerij met een duidelijke visie en passie voor Phalaenopsis, speelt bij Stolk Orchids duurzaamheid binnen de orchideeënteelt een enorm grote rol. Dit najaar lanceerde de Phalaenopsiskwekerij uit Waddinxveen maar liefst twee nieuwe duurzame producten. Naast de Orchid² is ook een speciaal ontwikkelde duurzame hoes voor het assortiment van Stolk Orchids geintroduceerd tijdens de Trade Fair in Aalsmeer.

Een Phalaenopsis die precies is wat het is. Zonder milieuonvriendelijke gewasbeschermingsmiddelen, maar met biologische supplementen. Dit komt door de manier van telen, waarbij het milieu altijd centraal staat. De eco friendly gedachte achter deze plant maakt hem nog mooier om naar te kijken. Om het duurzame karakter extra te benadrukken, is er een papieren verpakking gecreëerd waar het duurzame verhaal en teeltwijze worden uitgelegd.

 


27-11-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Hepke - Team Westland


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS