donderdag 20 juni 2019
Floranews TOP Bakker.com via TFC

Veel aandacht voor anthuriumworkshops Sarah Dikker op Margriet Winterfair

Veel aandacht voor anthuriumworkshops Sarah Dikker op Margriet Winterfair

Van 23 t/m 29 november is de 18e edititie van de Margriet Winterfair in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Deze editie staan Anthuriums volop in de spotlught. Bijvoorbeeld tijdens de continue modeshow van Mart Visser op een draaiende catwalk en in diverse bloemdecoraties in het Margriet Huis. De meeste aandacht gaat echter uit naar de demonstraties en anthuriumworkshops onder leiding van bloemstyliste Sarah Dikker. In het openingsweekend van de winterfair zijn deze massaal bezocht.

De Margriet Winterfair leent zich heel goed als podium om de veelzijdigheid en prachtige kleuren van anthurium te tonen. Bezoekers krijgen volop inspiratie om met anthurium extra sfeer in huis te halen. Tijdens de dagelijkse workshops kunnen bezoekers zelf een bloemenkrans met snijanthurium maken.

Sarah Dikker: “Het is heel leuk om met anthurium aan de slag te gaan. En als ik de enthousiaste reacties van de mensen mag geloven, staat in elk interieur weer vol met anthurium. Zeker als ik ze vertel dat de bloemen met gemak drie weken mooi blijven.” De workshops worden afgewisseld met demonstraties waarbij Sarah Dikker de potanthurium op hydroponie laat zien; de plant met wortelkluit en zonder potgrond op water. Sarah: “Het is een oude techniek die tegenwoordig weer helemaal terug is. Een heel eenvoudige en verrassende presentatie!”

foto: Anthuriuminfo.com
 


26-11-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS