dinsdag 2 juni 2020
FN TOP logo FN TOP add

Hoe gaan jullie de klant en service centraal stellen? #blog

Hoe gaan jullie de klant en service centraal stellen? #blog

Iedereen die mij kent weet dat ik een ‘fan’ ben van Steven van Belleghem. Zijn visie en zijn voorbeelden inspireren mij keer op keer. Nu kan ik een zeer uitgebreide blog gaan schrijven over een video van een van zijn keynotes ergens op een congres, maar dat lijkt mij niet erg zinvol.

Eigenlijk wil ik de sector eens aan het denken zetten. Ik hoop dat jullie net zulke bijzondere ideeën krijgen als in de video naar voren komen. Zeker ook voor marketeers binnen de bedrijven. Gebruik deze video eens om te kijken wat er anders kan en wat er beter kan om de klant en de service aan de klant alleen maar te optimaliseren. Hoe kan je Artificial Intelligence toepassen binnen de processen waar jullie mee bezig zijn. En natuurlijk de vraag, hoe vaak spreken jullie die ‘gekke klanten’? Hoe ver kijken jullie?

Mij spraken de voorbeelden echt aan om eens verder te kijken dan het sturen van een mailtje met extra informatie of het gebruiken van de cijfers voor alleen intern gebruik of de woorden ‘maar dat kunnen wij niet’…..

Bekijk deze video eens en doe er jullie voordeel mee:

Eigenlijk ben ik wel benieuwd naar jullie reacties hierop. Denk je dat we er in de tuinbouw gebruik van kunnen maken of niet?

Ernst Jan Bos
Ernst Jan Bos
Bos Social Business
 

Bron: www.FloraNews.com
22-11-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen

Lekker veel reacties weer. (Gratis, eenvoudige schrijftip: lezers voelen zich niet aangesproken door ‘jullie’).

Naam (optioneel):

Commentaar:


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS