maandag 16 september 2019
FN TOP add FN TOP logo

Volgeboekt Future Trends & Innovations event lijkt vraag naar innovatie binnen Greenhouse Technology sector te bevestigen

Volgeboekt Future Trends & Innovations event lijkt vraag naar innovatie binnen Greenhouse Technology sector te bevestigen

Meer dan 100 deelnemers afkomstig uit de tuinbouw branche, hebben zich ingeschreven voor het ‘Future Trends & Innovations, the Next Step in Horticulture Technology’ event op 4 december aanstaande. Vanwege deze grote belangstelling is het event in het World Horti Center inmiddels volgeboekt en komen belangstellende op een wachtlijst te staan.

Waar liggen de kansen voor innovatie voor de glastuinbouw? Artificial intelligence ,innovatie management en uitwerkingen hiervan zoals; ontwikkelingen binnen de elektriciteitsopwekkende zonnecellen of hoe maakt een software ontwerpbeslissingen inzichtelijk waardoor er kwalitatief betere kassen ontworpen worden? Ook tijdens de tweede editie zal er rijkelijk informatie gegeven worden wat hopelijk de deelnemers aan zal zetten tot actie.

Het ‘Future Trends & Innovations, the next step in Horticulture Technology’ event wordt georganiseerd door AVAG, GreenTech, Stichting Hortivation, TNO, Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen, en Wageningen Universiteit & Research. 

Harm Maters, voorzitter AVAG onderschrijft het belang van een kwalitatief goed innovatie event. “De greenhouse technology markt is booming, als voorloper in deze sector is het van belang om met veel energie bezig te zijn met de ontwikkelingen voor morgen en overmorgen, die onze positie als wereldleider verstevigen .”

Het Future Trends & Innovations Event heeft tot doel te inspireren met de innovaties van nu, straks en later. Het event vindt plaatst op 4 december 2018 van 14:30 uur tot 19:00 uur in het World Horti Center in Naaldwijk. 


20-11-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS