woensdag 8 december 2021
2105 Palletcentrale FN TOP logo

Winnaars Dutch Flower Award 2018

Winnaars Dutch Flower Award 2018

Onder grote belangstelling reikte Marco van Zijverden, CEO van de Dutch Flower Group (DFG), donderdag voor de zeventiende keer de Dutch Flower Awards 2018 uit. Ammerlaan-Sosef won de Award in de categorie planten. Bij de bloemen ging de Award naar Karel Bloembollen de winnaar en bij de buitenlandse leveranciers sleepte het Belgische bedrijf Leybaert de eerste prijs in de wacht.

Dit jaar stond het thema duurzaamheid centraal bij de nominatie van bedrijven. Een thema wat voor DFG niet meer weg te denken is. "Voor ons is het onderdeel van de strategie en voor de keten een license to operate”, aldus CEO Marco van Zijverden.

Dutch Flower Group reikt daarnaast ook altijd de Preferred Partner Recognition uit aan een partner waarmee zij veel samenwerken. Dit jaar was de prijs voor CargoMaster from Colombia. Zij verschepen voor Dutch Flower Group chrysant en alstroemeria vanuit Zuid-Amerika naar het Verenigd Koninkrijk.

Voorafgaand aan de uitreiking van de Awards bracht Van Zijverden de aanwezigen ook op de hoogte van de omzetontwikkeling van de groep. Tot nu toe ligt de omzet op 1,5 miljard euro en dat is 3% meer dan vorig jaar. Van Zijverden benadrukte dat er uitdagingen zijn, zoals de onzekere situatie rondom de Brexit en de stijgende kosten.


 


09-11-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2111Evanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS