donderdag 20 juni 2019
Floranews TOP Bakker.com via TFC

Adomex presenteert Green Powers Magazine

Adomex presenteert Green Powers Magazine

Op de eerste dag van de Royal FloraHolland Trade Fair presenteerde Adomex op de stand haar nieuwe magazine ‘Green Powers’. Het assortiment snij- en decoratiegroen is hierin op een vernieuwende manier vormgegeven door bloemstylist en creatief brein Sarah Dikkers.

In aanloop naar de beurs had arrangeur Sarah Dikkers het idee een nieuw magazine vorm te geven van het brede en diepe assortiment groen. Hier kwam een verrassend concept uit. Sarah legt uit: “Ik heb gekeken naar de vorm van het blad. Je komt zoveel verschillende bladvormen tegen: van waaiervormig en puntig tot rond met inkepingen, van vol en krullerig tot lang en smal. De vorm van het blad zorgt voor een specifieke uitstraling van het boeket. Elke vorm roept een bepaald gevoel op. Maar welke vorm kies je nou voor welke sfeer van het boeket? ¬”

Het groenassortiment is daarom in het magazine overzichtelijk ingedeeld in zes verschillende categorieën, vorm van het blad, ofwel ‘leaf shapes’.

Sarah Dikkers overhandigt het eerste exemplaar van het magazine aan Adomex directeur Anton Klunder.

Het assortiment wordt onderveeld in de categorieën PALM (waaiervormig blad), ELLIPSE (ovaalvorming blad), BUSH (struikvormig blad), GRASS (lange, dunne vormen), MOSS (mosachtige vormen) en VARIOUS (overige vormen).

Het magazine is verkrijgbaar tijdens de FloraHolland Trade Fair bij de Adomex-stand (standnummer 16.2) of op de ‘Green Powers’-Huisshow op de Adomex vestiging Aalsmeer (Legmeerdijk 313, dock: C001-58).

Het magazine is ook online in te kijken via deze link: ‘Green Powers’ magazine 


08-11-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS