zondag 21 april 2019
Top VvdM Hamifleurs FlowerTrials

Toch doorstart voor Thermoflor

Toch doorstart voor Thermoflor

KSPL holding, de moedermaatschappij van onder andere de bedrijven en merken Deforche, Deforche Construct en Forzon, heeft overeenstemming bereikt met de curator van de Grimbergen Group over een doorstart van Thermoflor, Thermoflor Building and Services en Bright Buildings.

De Grimbergen Group ging op 2 oktober 2018 failliet en had 4 business units met vestigingen in Heerlen en Wateringe; Thermoflor BV, Grimbergen Constructions BV, Thermoflor Building and Services BV en Bright Buildings BV.

De nieuwe eigenaar gaat door met 3 van de 4 afdelingen en gaat er voor om de werkgelegenheid van zoveel mogelijk werknemers te behouden en de lokale verankering te handhaven. De 3 afdelingen zullen voortaan onder de bedrijfsnaam Thermoflor Construct BV opereren. Grimbergen Constructions BV in Heerlen wordt niet mee overgenomen. De productie van Thermoflor Construct BV zal gecentraliseerd worden binnen de KSPL holding. De marktnaam zal Thermoflor blijven.

                           

Curator Scholtes: ”Met de nieuwe eigenaar is een overeenkomst gesloten over voorraden, inventaris, intellectueel eigendom en alle lopende contracten. Ik ben erg blij dat we een doorstart hebben kunnen realiseren.”

Steven Deforche, bestuurder van KSPL holding: “De overname van Thermoflor is een mooie uitbreiding voor ons op de Nederlandse, Duitse en Scandinavische markt en in het Verenigd Koninkrijk Het is de bedoeling om die markten verder onder de naam Thermoflor te bewerken en uit te breiden. Daarbij zien we ook goede kansen voor synergie tussen onze verschillende bedrijven binnen de holding.”

 

 


08-11-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS