zondag 21 april 2019
Top VvdM Hamifleurs FlowerTrials

Derde vestiging en nieuw kantoor Pligt Professionals

Derde vestiging en nieuw kantoor Pligt Professionals

Pligt Professionals is in ’s-Gravenzande gestart met de bouw van een kantoor naast de nieuwe vestiging van 3 hectare die onlangs in gebruik is genomen. Het betreft de derde vestiging van de potplantenkweker naast de locaties die het bedrijf al langer in gebruik heeft in 's-Gravenzande en in Heinenoord.

‘Vestiging Heenweg’ zoals de locatie binnen Pligt Professionals heet, is bijna gereed. Hypermoderne systemen, robots, loopbanden, software en ander materieel staan klaar voor de kweek van onder andere potrozen en gentiana. Nieuw in het assortiment zijn de Kordana-variëteiten. Een bewuste keus, legt Gert van der Pligt uit: ‘Onze focus ligt op de markt. Op de vraag van mensen die onze planten in huis zetten. Kordana is een potroos van hoge kwaliteit en is lang houdbaar. Positief voor de consument dus!’ Naast de aanstaande opening van de nieuwe vestiging én de bouw van het nieuwe kantoor, draait de productie op de andere vestigingen gewoon op het vertrouwde niveau. ‘Sinds twee weken leveren we rozen en deze week komen daar de Poinsettia’s bij.’

Pligt Professionals zet met de derde vestiging en het nieuwe kantoor een volgende stap in ontwikkeling en professionaliteit. Hoewel de vertrouwde waarden en overtuigingen het familiebedrijf nog steeds typeren, past bij deze stap wel een andere uitstraling. Deze week gaat daarom ook een nieuwe website live met een ander logo en frisse huisstijl. Pligt Professionals is klaar voor de toekomst!

 


08-11-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Hepke - Team Westland


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS