dinsdag 21 mei 2019
Dummen Orange Top Flower Trials Top VvdM AmaVerde

Sweet Kisses heeft een lange houdbaarheid: 42 dagen HOME SWEET HOME

Sweet Kisses heeft een lange houdbaarheid: 42 dagen HOME SWEET HOME

De consument heeft altijd bepaalde verwachtingen met betrekking tot de houdbaarheid van de bloemen en planten die hij/zij koopt. Een goede houdbaarheid is – naast een aantrekkelijke prijs – zelfs het belangrijkste koopmotief. Het nieuwe merk Sweet Kisses heeft dat goed begrepen. Met een houdbaarheid van maar liefst 42 dagen na aankoop zorgt Sweet Kisses voor een bovengemiddeld lange periode van sfeer en gezelligheid.

Hoe we de kwaliteit van bloemen en planten ervaren, is sterk afhankelijk van hoe lang ze mooi blijven. Deze houdbaarheid wordt bepaald door de transportcondities, de verzorging na transport, maar bovenal door de conditie van het sierteeltproduct zelf. Het uitgangsproduct moet goed zijn. Daarom doet Telersvereniging Touch Me+ – ontwikkelaar van het merk Sweet Kisses – continu onderzoek naar kwaliteitsverbetering, zodat er een langere houdbaarheid gegarandeerd kan worden.

Primula Sweet Kisses

42 dagen HOME SWEET HOME
In een onafhankelijk onderzoek van Royal FloraHolland is onderzocht welk rijpheidsstadium van Sweet Kisses de beste houdbaarheid geeft, zodra de plant verkocht is. In een transport-, verkoop- en consumentensimulatie van in totaal 59 dagen is bijgehouden hoeveel goede bloemen Sweet Kisses na verloop van tijd overhoudt. Conclusie: hoe rijper Sweet Kisses wordt afgeleverd, hoe beter de houdbaarheid van de planten is als ze eenmaal bij de consument in de vensterbank staan. Sweet Kisses blijft bij de consument 42 dagen lang mooi, wat langer is dan de gemiddelde houdbaarheid van een vergelijkbare plant. Deze langere houdbaarheid is ook te danken aan de verpakking van Sweet Kisses. Onderzoek van Flower Watch toont aan dat Sweet Kisses met een hoes de hoogste (schap)houdbaarheid levert ten opzichte van planten, voorzien van waterreservoirs of bladverdampingsremmendmiddel. Resultaat is een vrolijke, kleurrijke plant, waar de consument langer plezier van heeft.

Het onderzoeksrapport kan in diverse talen worden opgevraagd via info@sweetkisses.eu.

                   Primula Sweet Kisses

Dit is een gesponsord bericht
 


08-11-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Schoneveld FT


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS