maandag 16 september 2019
FN TOP add FN TOP logo

Bercomex introduceert nieuwe innovaties tijdens de IFTF 2018

Bercomex introduceert nieuwe innovaties tijdens de IFTF 2018

Specialist in automatische bloemverwerking Bercomex heeft dit jaar twee nieuwe machines aan haar portfolio toegevoegd en introduceert deze op de IFTF in Vijfhuizen. In stand C4.10 kan de bezoeker kennis maken met de half automatische Flora BunchMaster en Flora BouquetMaster. 

De Flora Bunchmaster zorgt voor optimaal en constant bossen. De bosmachine is toepasbaar voor meerdere soorten bloemen, zoals tulpen, (tros)anjers, violieren en vele anderen. De bloemen worden gelegd op een aanvoerband die is uitgevoerd met een laserlijn, voor de juiste opleghoogte. De bloemen worden door middel van het dubbele snijmes gesneden. Dit zorgt voor minder geluid en minder rondslingernd afval.. Nadat de bloemen over de aanvoerband in de bosmodule komen, telt de mechanische of elektrische teller exact het ingestelde aantal stelen. 

De tweede introductie is de Flora BouquetMaster. Deze lijn voor kruisboeketten zorgt voor uniforme boeketten en minder lange wisseltijden. Het horizontale transportsysteem is uitgevoerd met bloemenbakken. Iedere bloemoplegpositie is voorzien van een display, waar de aanvoerinformatie wordt weergegeven. De bloemen kunnen hierdoor eenvoudig in de juiste positie en richting worden geplaatst. De bloemenbak passeert vervolgens de geïntegreerde Bercomex CRM-binder, waar het boeket gebonden wordt. Hierna worden de boeketten op de juiste lengte gesneden. De gebonden en gesneden boeketten kunnen naar wens worden ingehoesd. 

 


07-11-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS