dinsdag 17 september 2019
FN TOP logo FN TOP add

Interessante dag voor biotelers en telers met interesse in biotechniek!

Interessante dag voor biotelers en telers met interesse in biotechniek!

Op 29 November 2018 vindt de derde editie van de BIOtechniekdag plaats. Een interessante dag voor biotelers en telers met interesse in biotechniek. Op deze dag zijn de nieuwste innovaties op gebied van Biotechniek zien. Daarnaast is het een belangrijk moment voor de telers om elkaar te ontmoeten. Vanuit binnen- en buitenland verwachten de organisatie rond de 800 bezoekers voor de dag.

Ook dit jaar krijgt de dag weer een internationaal karakter, er zijn dit jaar wederom internationale biotelers op de dag aanwezig waarmee het een echte dag van én voor de telers uit heel Europa wordt! Voor internationale telers is er rondom de BIOtechniekdag de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse bedrijfsexcursies op gebied van biologische teelt.

Nieuw op de BIOtechniekdag!
Vanwege het innovatieve karakter van de BIOtechiekdag is er vanaf dit jaar een vakjury die gezamenlijk zal beslissen welke machineontwikkeling het meest innoverend is voor de biologische sector. Hiervoor zal Gertjan Zevenbergen (hoofdredacteur van vakblad Landbouwmechanisatie) gezamenlijk met drie biotelers kritisch kijken naar de machines deze middag. Eind van de middag zal de uitslag zijn, bovendien zal er over deze innovatie in het vakblad Landbouwmechanisatie nadien meer inhoudelijk te lezen zijn hierover.

Op 29 november zijn alle biotelers, omschakelaars en telers met speciale interesse in Biotechniek van harte uitgenodigd! Op de website www.biotechniekdag.nl kunnen telers zich aanmelden voor de dag!

 

 


06-11-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Move2Catch


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS