zondag 21 april 2019
Dummen Orange Top Flower Trials Top VvdM Hamifleurs

Marketingbureau biedt nieuwe Social Influence dienst aan

Marketingbureau biedt nieuwe Social Influence dienst aan

Invloedrijke personen en groenliefhebbers zijn de nieuwe manier van het verspreiden van het verhaal van een product onder de juiste doelgroep. Na verschillende succesvolle influencer campagnes heeft marketingbureau Pull Position een krachtig netwerk opgebouwd, bestaand uit diverse invloedrijke bloemisten en ‘groene’ bloggers. Naast ‘Marketingteam in green’, voegt het marketingbureau nu Pull Position ‘Social Influence in green’ toe aan haar diensten.

Social influence marketing is niet meer weg te denken in de onlinemarketingwereld. De mening van een invloedrijke consument is veel waard en wordt als betrouwbaarder gezien dan een traditionele advertentie. Volgens onderzoek van Annalect onder meer dan 800 social mediagebruikers. vertrouwt 49% van de consumenten op de aanbevelingen van influencers. Daarnaast kan er met influence marketing een boodschap gericht gezonden worden.

Pull Position ziet deze invloedrijke bloggers als ware merk- of productambassadeurs. Het marketingbureau faciliteert en coördineert bloeiende samenwerkingen tussen de influencers en tuinbouwondernemers met hun diverse producten. Met als doel om op een subtiele, originele en geloofwaardige manier zichtbaarheid te geven aan het product en de boodschap achter de campagne.

Het bureau beschikt over een netwerk van diverse invloedrijke bloemisten en ‘groene’ bloggers, met allen hun eigen focus en specifieke voorkeur of niche. Een aantal aspecten hebben deze influencers gemeen: de passie voor groen en een waardevolle en trouwe fanbase. Een voorwaarde voor Pull Position, want alleen zo komen de persoonlijke aanbevelingen oprecht over.

 


06-11-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Schoneveld FT


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS