donderdag 20 juni 2019
Floranews TOP Bakker.com via TFC

Van der Slot Transport viert 100-jarig bestaan met Open Dag

Van der Slot Transport viert 100-jarig bestaan met Open Dag

Van der Slot Transport bestaat dit jaar 100 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Op zaterdag 10 november opent Van der Slot Transport haar deuren ter ere van het 100-jarig bestaan. Het is die dag mogelijk een kijkje achter de schermen te nemen van de logistiek dienstverlener. Bezoekers worden meegenomen op de reis die bloemen en planten afleggen van kweker tot bloemenwinkel.

De Open Dag vindt plaats op de vestiging op de veiling van Royal FloraHolland te Rijnsburg. Deze locatie dient als logistieke verwerkingsruimte, kantoorlocatie en als standplaats voor een groot deel van het wagenpark.

Van der Slot 100 jaar

Van der Slot is gespecialiseerd in het logistiek verwerken en geconditioneerd vervoeren van sierteeltproducten. Naast de vestiging in Rijnsburg beschikken zij ook over twee andere vestigingen op de bloemenveilingen in Aalsmeer en Naaldwijk. Daarnaast heeft Van der Slot een locatie in Emmeloord, in het Belgische Lokeren en heeft het een laad- en loslocatie op Veiling Rhein-Maas in het Duitse Straelen-Herongen.

Het jubileum wordt feestelijk gevierd met onder andere een veelzijdig programma voor belangstellenden: het is deze dag mogelijk een stukje geschiedenis te weten te komen en een goede indruk te krijgen van het materiaal en de werkzaamheden. Er is een rondleiding door de veiling, u kunt meerijden in één van de vrachtwagens en er zijn diverse activiteiten voor de kinderen.

 


06-11-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS