dinsdag 26 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Gerhard van der Bijl, wint Computable Award CxO van het Jaar 2018

Gerhard van der Bijl, wint Computable Award CxO van het Jaar 2018

Gerhard van der Bijl heeft de Computable Award CxO van het Jaar 2018 gewonnen. De CDO van Royal FloraHolland won de ICT-Award met ruim 21% van de stemmen.

Volgens de jury heeft Gerhard zijn nominatie te danken aan het in korte tijd herinrichten van de IT-organisatie en is er fors geïnvesteerd in digitale vernieuwingen. Bij het bepalen van de winnaars telde het oordeel van de jury en publiek ieder voor 50% mee. Van de jury ontving Gerhard 27% van de stemmen, van het publiek 16% van de stemmen.

Gerhard van der Bijl FloraHolland

Gerhard van der Bijl: “We maken met Royal FloraHolland een digitale marktplaats voor de sierteelt. We willen al onze kwekers mee laten doen in deze nieuwe digitale wereld. Daar geven we met onze teams vorm aan.”

Ook het digitale aanbodsplatform Floriday was genomineerd voor een Computable Award. Met ruim 25% van de stemmen heeft Floriday een tweede plaats bemachtigd in de categorie ICT-project van het Jaar in Grootbedrijf. Van de jury ontving Floriday bijna 30% van de stemmen, van het publiek 21%. Volgens de jury kan Royal FloraHolland met Floriday de komende jaren stevig aan de weg timmeren en de sierteelt ook digitaal succesvol maken. De eerste plaats ging naar Schiphol met hun project Digital Airport Program.
 


01-11-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1. FH100procentdigitaal


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS