donderdag 20 juni 2019
Bakker.com via TFC Floranews TOP

Groen is sleutel tot balans

Groen is sleutel tot balans

Technologie en mens smelten steeds meer samen. Gemak dient de mens! Maar omdat deze ontwikkeling zo rap gaat, raken we sneller uit balans. Groen is hier de sleutel. Omring je met bloembollen, want ze helpen je een evenwicht te vinden tussen hightech en body & mind.

De technologie is een vast onderdeel in ons leven geworden. Het maakt dingen makkelijker én leuker! Alleen is de snelheid van de hightech tsunami soms niet meer bij te houden. We zoeken daarom naar een omgeving die ons goed doet. Groen is hierin niet weg te denken. Bloemen en planten zorgen er namelijk voor dat je je lekker en comfortabel voelt. Wil je ook nog verrast worden? Plant dan bloembollen. Zo kan je in het voorjaar extra vroeg genieten.

De interesse in groen is enorm tot bloei gekomen. We willen ons steeds vaker omringen met meer bloemen en planten. Daarbij is het verhaal achter bloemen en planten interessant: hoe heet het, waar komt het vandaan en welk verhaal zit erachter? We beseffen onbewust dat groen de kracht heeft om ons in de enorme versnelling van technologie tot rust te laten komen. Het is het beste ingrediënt om je lichaam en geest in evenwicht te krijgen.

Futuristisch
Voorjaarsbloeiende bloembollen passen als een handschoen in deze tendens. Dat komt omdat bloembollen in de meest utopische kleuren te koop zijn. Vooral bloemen met een spannend kleurverloop zijn hot en flinke kleurcontrasten in de tuin zijn niet weg te denken. Door hiermee te spelen creëer je een bijna futuristische sfeer in je tuin of op je balkon of terras. Plant ze nu en ze verrassen je in het allereerste begin van het voorjaar.

bron: iBulb


31-10-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS