vrijdag 24 mei 2019
Top VvdM AmaVerde Dummen Orange Top Flower Trials

Cymbidium Inspiratieweken

Cymbidium Inspiratieweken

In november 2018 worden de Cymbidium Inspiratieweken gehouden. Speciaal voor bloemisten en handel presenteert bloemenarrangeur Lucinda Maria van der Ploeg in een serie inspiratievideo’s vernieuwend bloemwerk met de Snijcymbidium.

De promotiecampagne ‘Snijorchideee, Cymbidium in het bijzonder’ heeft als doel bloemisten, handel en consumenten te inspireren met het veelzijdige aanbod Snijcymbidium. Lucinda Maria van de Ploeg toont in een serie van 4 video’s bijzonder bloemwerk met de Cymbidium.

Lucinda: “Ik zie de Cymbidium als vrouwelijk schoon. Ondanks de bloemgrootte zet ik haar juist graag rank en slank neer, zodat ik haar help te spreken in het geheel van een arrangement. De combinatie van Cymbidium met droogbloemen en geprepareerd blad is magisch goed, ideaal voor in herfstarrangementen. Daarom ook perfect om je te onderscheiden als bloemist!"

De opnamen zijn mede tot stand gebracht door de Hortus Botanicus in Leiden. De 18e eeuwse Oranjerie is het decor voor de video- en fotoproductie. De eerste video is te zien op het Youtube-kanaal orchids-info, via de website https://www.orchids-info.com en de social media kanalen van de campagne. Meer video’s met inspiratie volgen in de komende periode.

De campagne ‘Snijorchidee, Cymbidium in het bijzonder’ is een initiatief van de Nederlandse Snijcymbidiumkwekers, verenigd in de FloraHolland Product Commissie Snijorchidee.  

 


30-10-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Lutgo HR verzamel


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS