maandag 24 juni 2019
FN TOP add Bakker.com via TFC

Botanical Freak Show voor plant freaks en floral nerds

Botanical Freak Show voor plant freaks en floral nerds

In de eerste week van november kunnen plant freaks en floral nerds hun hart ophalen tijdens de Waterdrinker GTC Days. Het team van Waterdrinker Aalsmeer brengt in samenwerking met The Wunderkammer de meest opmerkelijke freaky vondsten uit het oerwoud samen in de Botanical Freak Show.

Van spannende vleeseters tot planten met zwarte bladeren en van cactussen met XL stekels tot producten met een prehistorisch uiterlijk… het barst er van de freaky vondsten. Voor wiens hart sneller gaat kloppen van speciale, zeldzame of een tikkeltje gekke bloemen en planten, een echte place to be!

Daarnaast organiseert Waterdrinker op woensdag 07 november zowel voor bloemisten als tuincentra een speciaal programma in samenwerking met VBW, Bloemenbureau Holland (BBH), Royal FloraHolland (RFH) en Tuinbranche Nederland. 

De GTC Days zijn van zondag 4 t/m vrijdag 9 november voor u geopend. Daarna worden de freaky vondsten weer netjes ‘opgeborgen’. Er wordt een gratis shuttlebus ingezet om de GTC Days makkelijk te kunnen combineren met de Royal FloraHolland Trade Fair.

 


30-10-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Anthura - VONQ


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS