dinsdag 20 augustus 2019
Top VvdM OZ Export via TFC FN TOP add

Vanaf januari nieuw bloemenfust Fc588

Vanaf januari nieuw bloemenfust Fc588

Royal FloraHolland is gestart met de productie van het nieuwe bloemenfust Fc588. De nieuwe bloemenemmer wordt in januari 2019 geïntroduceerd en past optimaal op de CC-container als de stapelwagen.

Het nieuwe bloemenfust Fc588 speelt in op het toenemende gebruik van CC-containers in de export en partijverkleining. De nieuwe bloemenemmer met bijbehorend opzetrek (Fc598) is de opvolger van de huidige grote bloemenemmer Fc577. De Fc588 heeft een optimale passing op zowel CC-container (6 per laag) als stapelwagen (10 per laag). Daarnaast blijkt uit testen, dat het aantal stelen per fust in de Fc588 in de meeste gevallen gelijk blijft aan het huidige aantal in de Fc577. De nieuwe bloemenemmer draagt daarmee bij aan de duurzame ambities van Royal FloraHolland: "Met de introductie realiseren we een aanmerkelijke verlaging van de ketenkosten en de CO2-uitstoot."

Het nieuwe fust wordt gefaseerd per productgroep geïntroduceerd. In januari 2019 start de productgroep Lisianthus. Dit is een compacte groep aanvoerders met een jaarrondproductie, waardoor FloraHolland de introductie optimaal kan begeleiden.

 


26-10-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS