vrijdag 24 mei 2019
FlowerTrials 1 mei Top VvdM AmaVerde

Ook volmondig ja voor Gerbera promotieplan

Ook volmondig ja voor Gerbera promotieplan

Niet alleen de promotieplannen voor Kalanchoe en Lisianthus kregen een unanieme goedkeuring van de achterban, ook het promotieplan voor Gerbera kreeg een volmondige JA van de achterban. Tijdens de landelijke FPC-productbijeenkomst op donderdag 18 oktober gaf ook hier 100% van de aanwezigen goedkeuring aan het plan voor 2019-2021.

Het nieuwe promotieplan is een volgende stap in de gerberapromotie van de gezamenlijke gerberakwekers en veredelaars, verenigd in Coloured by Gerbera. Het nieuwe plan is tot stand gekomen in samenwerking met Vandeez en ondersteund door Royal FloraHolland. In het nieuwe plan zullen de online-activiteiten verder worden ontwikkeld, gezamenlijk met offline-campagnematerialen. Coloured by Gerbera blijft nieuwe en actuele content ontwikkelen voor diverse kanalen.

Gerbera promotieplan unaniem goedgekeurd

In april 2019 zal er een grote activatiecampagne plaatsvinden in samenwerking met bloemist en groothandel. De campagne wordt op de komende Trade Fair in Aalsmeer gepresenteerd. Naast promotie richting bloemist en groothandel wordt er ook een plan uitgewerkt richting retail om meer te gaan samenwerken in gerberapromotie.

 


24-10-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Anthura - VONQ


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS