vrijdag 24 mei 2019
Top VvdM AmaVerde Dummen Orange Top Flower Trials

Promotiecommissie Lisianthus krijgt 100 procent vertrouwen kwekers voor promotie 2019-2021

Promotiecommissie Lisianthus krijgt 100 procent vertrouwen kwekers voor promotie 2019-2021

Tijdens de landelijke FPC-productbijeenkomst Lisianthus bij Van Egmond Lisianthus in Rijnsburg was sprake van grote eensgezindheid over het promotieplan voor 2019-2021. Dit werd helemaal duidelijk zichtbaar toen 100% van de aanwezige kwekers voor het promotieplan stemden.

De promotiecommissie kreeg hiermee groen licht voor het vervolg op het huidige Lisianthus-promotieplan waarmee in samenwerking met 2Dezign, de afgelopen jaren zichtbare goede resultaten geboekt zijn.

Lisianthus

In het nieuwe plan krijgen de onlineactiviteiten extra aandacht. Zo wordt de website in 2019 vernieuwd en komt er meer nadruk te liggen op de inzet van social media. Verder wordt de huisstijl vernieuwd en wordt er gewerkt aan een nieuwe actie. Ook zullen de gezamenlijke Lisianthus kwekers in januari 2019 weer actief aanwezig zijn op de beurs Floradecora/ChristmasWorld in Frankfurt. Het benodigde budget wordt bijeengebracht met een verplichte promotieheffing.

De aanwezige kwekers vertegenwoordigen 86% van de totale omzet van de Lisianthus. De promotiecommissie heeft dus het volle vertrouwen om de promotie van Lisianthus de komende drie jaar verder vorm te geven. De promotieactiviteiten focussen zich vooral op activiteiten in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Nederland, Polen en Rusland.

Via de Royal FloraHolland promotieregeling dragen vanaf 1 januari 2019 alle Lisianthus aanvoerders (leden en niet-leden van Royal FloraHolland) bij aan de promotie van Lisianthus. Deze promotieheffing van 0,15% over de omzet wordt 4 x per jaar geïnd. Deze heffing is conform de product specifieke promotieregeling zoals die op de ALV van 6 december 2012 is goedgekeurd door de leden.

foto: L. de Boef
 


23-10-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Lutgo HR verzamel


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS