maandag 16 september 2019
FN TOP logo FN TOP add

Corrie van Staalduinen neemt na ruim 47 jaar afscheid van Royal Brinkman

Corrie van Staalduinen neemt na ruim 47 jaar afscheid van Royal Brinkman

Afgelopen vrijdag vond een bijzonder afscheid plaats op het hoofdkantoor van Royal Brinkman in ’s-Gravenzande. Na een dienstverband van 47 jaar en 7 maanden ging Corrie van Staalduinen met pensioen. Bijzonder te vermelden is dat ze altijd fulltime heeft gewerkt én dat gedurende haar loopbaan haar zicht verslechterde van slechtziend naar bijna helemaal blind.

Corrie van Staalduinen startte bij Royal Brinkman in 1971 met een zeer eenvoudige telefooncentrale. In de afgelopen 47 jaar heeft ze met verschillende soorten telefooncentrales haar werk gedaan; met behulp van telefoontoestellen met draaischijven en met toetsen maar later ook met spraakgestuurde centrales en tenslotte zelfs met internettelefonie van KPN1. Altijd ging ze mee met de ontwikkelingen en paste ze zich aan, aan de nieuwste technieken. Vermeldenswaardig is, dat Corrie alle toestelnummers uit haar hoofd kent, en collega’s moeiteloos herkent aan stemgeluid en geluid van voetstappen.

Vlnr Algemeen directeur Ton van Mil, Corrie van Staalduinen en facility coördinator Ton Burger van Royal Brinkman.

In 1996 was Corrie van Staalduinen de eerste vrouw die haar 25-jarig jubileum vierde bij Royal Brinkman, destijds al een hele prestatie. Anno 2018 is zij de eerste vrouw die afscheid nam van Royal Brinkman na een fulltime dienstverband van ruim 47 jaar (en waarschijnlijk blijft ze de enige….). Corrie werd tijdens een afscheidsbijeenkomst met alle medewerkers toegesproken door algemeen directeur Ton van Mil, gevolgd door Ton Burger die jarenlang haar leidinggevende was. Corrie bedankte de directie van Royal Brinkman voor de mogelijkheid dat ze al die jaren, ondanks haar visuele handicap, in haar baan als telefoniste kon blijven functioneren. Ze heeft aangegeven dat ze voor oproep altijd beschikbaar is, indien de bezetting daarom vraagt.

 


23-10-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Move2Catch


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS