dinsdag 26 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP logo

Beeldinformatie vaak doorslaggevende factor

Beeldinformatie vaak doorslaggevende factor

De sierteelt sector is een sector waarin continue gekeken wordt naar verbetering, efficiëntie en automatiseringen. Klanten weten tegenwoordig goed waar producten te halen zijn, welke kwaliteit een bepaalde kweker in zijn assortiment heeft of juist welke prijsvoering een bepaalde exporteur hanteert. Beeldinformatie is vaak de doorslaggevend factor die het onderscheid maakt in het wel of niet krijgen van een order. Actuele en accurate informatie die een kweker of exporteur kan leveren specifiek gericht op de doelgroep is bijvoorbeeld een professionele foto verkregen door bijvoorbeeld een mobiele fotostudio.

Ed de Rooij van Do-it Automatisering heeft in 1998 al ingezien dat betrouwbare informatie het verschil maakt, in 2007 waren er eigenlijk alleen dure en niet gebruiksvriendelijke systemen in de markt. In dat jaar heeft hij een betrouwbare en goedkopere all-in labelprinter ontwikkeld als alternatief voor de destijds verkrijgbare losse units. In 2010 heeft hij handig ingespeeld in de opkomst van de diverse Webshops en vragen van de diverse kwekers en heeft hij een fotostudiokast ontwikkeld. Om daarnaast aan de verschillende omstandigheden in de schuren of loodsen, (water, grond, en zand invloeden) bij de kwekers gehoor te geven is de fotokast volledig mobiel en op bijna elke plek inzetbaar.

Zoals met alle systemen en automatisering heeft voor Do-I.T. de ontwikkeling niet stilgestaan. Waar er eerst begonnen was met 1 standaardmodel is er tegenwoordig sprake van “Custom Made”. Modellen variërend van 200x120x80, verrijdbaar op een europallet, tot een tafelmodel van 100x100x80. Ook in de apparatuur staat de wens van de klant bovenaan, hierin is er een breed assortiment van hoogwaardige producten tegen een lage prijs, alles specifiek ingevuld om de behoefte van de individuele klant in te vullen. Daarnaast kan de fotokast ook tegen een scherpe prijs geleverd worden zonder apparatuur.

Het motto van De Rooij is dat men niet weggaat voordat alles werkt en de klant zelf hoge kwaliteit foto’s kan maken. En daarnaast dat de diverse systemen ingericht zijn naar de wens van de gebruiker, alles inclusief met bijvoorbeeld een elektrisch rolluik of juist een basic opstelling waarbij de klant eigen apparatuur heeft. Uitganspunt van Do-I.T. is gebruiksvriendelijke oplossingen te leveren tegen een aantrekkelijk en concurrerend tarief.
En volgens De Rooij is dit nog maar het begin, Webshops, foto’s en direct actuele informatie kunnen sturen wordt steeds belangrijker voor leverancier en klant. En met deze fotokasten wordt aan die vraag gehoor gegeven.

Voor meer informatie over deze systemen en de toepasbaarheid kunt u vinden op http://www.doitautomatisering.nl/beeldveilen of www.bloemenfoto.com
 

bericht gesponsord door: Do-I.T.


18-10-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS