dinsdag 23 juli 2019
TOP BLUEROOTS Top VvdM OZ Export via TFC

Aleia Roses op première Zwaar Verliefd

Aleia Roses op première Zwaar Verliefd

Op de roze loper voor het Kinepolis Theater in Den Bosch verzamelden zich donderdagavond acteurs en actrices voor de première van de nieuwste Nederlandse romkom “Zwaar Verliefd”. Aan het begin van de roze loper stonden rode rozen, gestoken in de vorm van een levensgroot hart. Ook werden direct na afloop van de film boeketten uitgedeeld aan vips zoals de hoofdrolspelers Barbara Sloesen en Jim Bakkum.

Aleia Rose is kweker van de Red Naomi rozen gevestigd in het noorden van Spanje. De rozen kenmerken zich door de mooie intens rode kleur, de subtiel zoete geur, de 80 bloemblaadjes die de knop telt en een knop-grootte van rond 5cm. De roos is in vier lengtes verkrijgbaar en bij het naleven van de verzorgingstips houdbaar tot wel 15 dagen. Het duurzame productieproces draagt bij aan de hoge kwaliteit van deze roos. Op ruim 14 hectare kweekt het de variëteit Red Naom.

Aleia Roses worden nagenoeg 100% biologisch geteeld. Om dit te bereiken wordt er gebruik gemaakt van “Integrated Pest Management’ (IPM) en overige duurzame methoden om zo min mogelijk het milieu te belasten. Ook is de kweker in het bezit van de certificaten MPS-A en MPS GAP wat de duurzaamheid en traceerbaarheid van de roos aantoont.

foto's: Fb Kinepolis DenBosch

 


15-10-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Schneider Youngplants via Green Career Consult


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS