maandag 24 juni 2019
FN TOP add Bakker.com via TFC

Mooiwatplantendoen.nl opent Plant Bathing Studio

Mooiwatplantendoen.nl opent Plant Bathing Studio

Mooiwatplantendoen.nl opent op 15 oktober in hartje Amsterdam de eerste tijdelijke Plant Bathing Studio van Nederland, waar bezoekers zich letterlijk kunnen onderdompelen en opladen aan de kracht van planten. De studio is nieuw in Nederland en geïnspireerd op een trend uit Japan, forest bathing.

Planten hebben een positief effect op het welzijn van mensen en leveren – letterlijk – de zuurstof in het drukke leven. In de Plant Bathing Studio aan de Haarlemmerstraat kan iedereen van 15 tot en met 20 oktober in alle rust de positieve uitwerking van planten absorberen. Voor slechts 1 euro kun je je voor 5 minuten ‘letterlijk’ onderdompelen in het groen. Na afloop krijgt ieder bezoeker een plant mee om het gevoel nog even langer vast te houden en als start voor een eigen Plant Bathing @home. De studio maakt deel uit van de nieuwe campagne 'Bedankt Plant' die op 21 oktober van start gaat in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en op 29 oktober in Frankrijk.

De Plant Bathing Studio wordt geopend aan de Haarlemmerstraat 72, 1058 KC Amsterdam en is open van 15 tot en met 20 oktober 2018 tussen 10:00 en 18:00 uur.
 


12-10-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS