vrijdag 24 mei 2019
Dummen Orange Top Flower Trials FlowerTrials 1 mei

100 procent VOOR promotieplan Kalanchoe 2019-2021

100 procent VOOR promotieplan Kalanchoe 2019-2021

Een unieke 100% van de aanwezige kalanchoë-kwekers stemde afgelopen donderdag tijdens de productbijeenkomst in met het promotieplan Kalanchoë 2019-20121. Ruim 30 Kalanchoë-kwekers en -veredelaars waren aanwezig bij de presentatie en stemden in met een vervolg van de promotiecampagne. Zij vertegenwoordigden 88% van de totale omzet van de Kalanchoë.

Het plan 2019-2021 is een vervolg van de huidige Kalanchoë-promotie. Het beschikbare budget wordt bijeengebracht met een verplichte heffing voor alle Royal FloraHolland aanvoerders van Kalanchoë. Deze heffing is conform de product specifieke promotieregeling zoals die op de ALV van 6 december 2012 is goedgekeurd door de leden.

Van links naar rechts; Leo de Vries, promotie commissie Kalanchoë, Anne-Jan Steenbeek (projectleider product specifieke promotie Kalanchoë Royal FloraHolland), Paul Ras (Sense marketing & more) en Rene van Dop (voorzitter FPC Kalanchoë).

De promotiecommissie krijgt met deze uitslag het volste vertrouwen om de campagne voor de komende drie jaar verder vorm te geven. De promotieactiviteiten focussen zich vooral op activiteiten en verkoopactivatie in Duitsland, Frankrijk, Engeland en Nederland.

Via de Royal FloraHolland promotieregeling dragen vanaf 1 januari 2019 alle aanvoerders (leden en niet-leden van Royal FloraHolland) bij aan de promotie van Kalanchoë. Deze promotieheffing van 0,20% over de omzet wordt 4 x per jaar geïnd.

De bijeenkomst vond plaats bij Eosta, wereld marktleider in de verkoop van biologische groenten en fruit. Naast een rondleiding gaf Gert Kögeler van Eosta een interessante presentatie over hun activiteiten, campagnes en projecten. Tijdens de productbijeenkomst stonden naast de promotie ook duurzaamheid, Kalanchoe Garden, het plantenpaspoort en het Quality blok Kalanchoë geagendeerd.

 


12-10-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Anthura - VONQ


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS