dinsdag 26 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP logo

IMS afdeling Rijk Zwaan wint Innovation Award

IMS afdeling Rijk Zwaan wint Innovation Award

De IMS afdeling van Rijk Zwaan heeft de Outsystems Innovation Award for Operational Excellence in de wacht gesleept. Een bewijs voor Rijk Zwaan dat het in de IT-wereld gezien wordt als professionele partner in applicatieontwikkeling. Het bedrijf ontving de Award op 9 oktober tijdens het NextStep-evenement in Amsterdam. De IMS-afdeling ontwikkelt vele toepassingen om digitale diensten aan te bieden. Ook wordt software gemaakt om de interne processen eenvoudiger en toegankelijker te maken voor collega's.

Veel van de applicaties maakt de afdeling samen met softwareontwikkelaar CoolProfs. Outsystems biedt de omgeving om deze applicaties veel sneller dan normaal te ontwikkelen.

De Innovation Award is een erkenning dat we resultaten boeken met de kwaliteit van onze applicaties en de snelheid waarmee we ze ontwikkelen. "Het is goed om te zien dat we als een niet-IT-bedrijf nog steeds als een serieuze gebruiker worden beschouwd ", zegt Jeroen Snijders, Project Advisor of Digital Transformation & Software Engineering bij IMS. 


11-10-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS