dinsdag 23 juli 2019
Top VvdM OZ Export via TFC TOP BLUEROOTS

Gerbera inspiratie herfst, winter en kerst 2018

Gerbera inspiratie herfst, winter en kerst 2018

De promotiecommissie van de gerbera, Coloured by Gerbera, komt met vier nieuwe inspiratieborden voor dit najaar. In vier moodboards laten zij de bloementrends voor herfst, winter en kerst 2018 zien.

Herfstinspiratie – Styling Light & Dark
De gerbera inspiratiebeelden voor de herfst zijn opgedeeld in twee categorieën: Styling Light en Styling Dark. Fan van lichte kleuren? Dan is Styling Light jouw stijl. Denk aan bloemen in warme felle kleuren zoals rood, oranje, geel en roze. In combinatie met oude tafels en vazen is dit helemaal trendy. Gek op donkere tinten? Bekijk dan Styling Dark. Combineer dit met heldere rode, paarse en gele bloemen.

Gerbera inspiratie

Winterinspiratie – Powder Pastels & Surprising X-Mas
De bloemenstyling van de winter staat in het teken van zachte poedertinten als roze, perzik, zachtgeel en wit. Dit staat fantastisch in combinatie met oude, stoere materialen. Deze kerst zien we een verrassende trend. We brengen de zon naar binnen met vrolijke gele en puur witte bloemen. Dit gecombineerd met gouden of bronzen elementen zorgt voor een sprankelende kerst.

De sfeerbeelden voor herfst, winter en kerst kunnen in hoge resolutie gedownload worden op de website van Coloured by Gerbera


10-10-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Schneider Youngplants via Green Career Consult


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS