dinsdag 25 juni 2019
Bakker.com via TFC FN TOP add

Broekhof informeert klanten over recycling van bloemen-en plantenverpakkingen

Broekhof informeert klanten over recycling van bloemen-en plantenverpakkingen

Tijdens de Trade Fair Aalsmeer start verpakkingsleverancier Broekhof met het voorlichten van klanten over de mogelijkheden van recycling van bloemen- en plantenverpakkingen. Voor steeds meer bedrijven in de sierteeltsector is het van belang te weten of de verpakking van een boeket of plant wel of niet recyclebaar is.

Vooral supermarktketens gaan de komende jaren het niet-recyclebare plastic uit de schappen weren. Het assortiment verpakkingen en decoratiematerialen van het bedrijf uit Noordwijkerhout biedt al langer duurzame keuzes met onder andere FSC papier. In de nieuwe catalogus met het assortiment van 2019 komt hierover nog meer duidelijkheid: per artikel is met een symbool aangegeven of een artikel recyclebaar is. Ook is aangegeven of een artikel bestaat uit gerecycled materiaal.

Naast de informatiebehoefte over de mogelijkheden van recycling, is er vanuit klanten steeds meer belangstelling voor de duurzame verpakkingen die het bedrijf verkoopt onder het merk ‘Green Leaf’. Naast 100% industrieel composteerbare artikelen, zijn hieraan nu ook biologisch afbreekbare artikelen én thuis composteerbare artikelen hieraan.

                           

 


10-10-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Anthura - VONQ


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS