dinsdag 23 juli 2019
Top VvdM OZ Export via TFC TOP BLUEROOTS

De 5 vragen aan...Bart Kemperman

De 5 vragen aan...Bart Kemperman

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je?

Ik ben Bart Kemperman, manager Bloemen en Planten bij Jumbo Supermarkten. Ik ben al bijna 20 jaar in dienst van Jumbo en ben, na verschillende functies, sinds een aantal maanden eindverantwoordelijk voor deze dynamische categorie.

Bart Kemperman Jumbo

Wat maakt deze functie zo bijzonder?

Jumbo heeft de volledige inkoop van bloemen en planten en het binden van haar boeketten in eigen beheer. We hebben goed contact met onze telers en weten welke kwaliteit we binnenhalen. Al deze mooie producten gebruiken we in eigen gemaakte commerciële plannen en schappresentaties. Op deze manier is het team Bloemen en Planten met de volledige keten bezig, dat maak het zo bijzonder. Geen dag is hetzelfde.

Welk nieuws heeft jou de afgelopen tijd beziggehouden?

Ik ben nog niet heel lang werkzaam op deze afdeling en zit dus volop in het leerproces. Er zijn dan ook dagelijks heel veel nieuwtjes die mij bezighouden. Maar wat ons allemaal bezig heeft gehouden is de eerste pluk van onze eigen Jumbo Germini. Deze unieke bloem is onlangs door onze CEO Frits van Eerd gedoopt bij Colours of Nature en gaan we veel gebruiken in onze boeketten en monobossen. Extra trots maakt mij dat wij de enige Nederlandse supermarkt zijn met een eigen bloem.

Jumbo Germini

Wat zou je graag nog willen oppakken of veranderen?

Ik krijg altijd buikpijn als we bloemen en planten moeten derven. Ik wil dan ook graag met mijn collega’s, telers en leveranciers kijken hoe we de keten verder kunnen optimaliseren zodat we minder voorraad hebben en we met elkaar de meest verse bloemen en planten aan onze klanten verkopen, met zo min mogelijk derving.

Wat ga je dit weekend doen?

We beginnen het weekend met het kopen van een mooie bos bloemen, daar kan ik altijd mee thuis komen :-). Het weekend is voor mij een moment om met mijn gezin samen te zijn. Daarnaast vind ik het erg leuk om met vrienden een potje te voetballen en mag ik graag een hapje gaan eten met een lekker wijntje erbij! Kortom; genoeg ontspanning zoeken om de week erop weer lekker aan de slag te gaan!
 

Bron: www.FloraNews.com
05-10-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN

Naam (optioneel):

Commentaar:


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS