dinsdag 23 juli 2019
Top VvdM OZ Export via TFC TOP BLUEROOTS

Betover je tuin met bloembollen

 Betover je tuin met bloembollen

Wil je komende lente sprankelende magie in de tuin? Wees er dan op tijd bij en duik in de wondere wereld van bloembollen. De herfst is namelijk het perfecte moment om deze juweeltjes te planten. Én het is een super leuke bezigheid om het tuinseizoen mee af te sluiten.

Betoverende werking
Bloembollen geven je op magische wijze een geluksgevoel. Je plant ze in de herfst, in de winter maken ze zich klaar om te groeien en te bloeien, en in het voorjaar schitteren ze in de tuin. De werking van bloembollen in de tuin is betoverend. Terwijl alle planten en struiken nog in winterslaap zijn, kondigen de kleurrijke bloemen feeëriek de lente aan. Waar wacht je nog op? Beleef dit sprookjesachtige tafereel en plant ze nu.

Soorten bloembollen
Bloembollen zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. De bekendste zijn de wereldberoemde tulpen. Ook de idyllische narcissen, blauwe druifjes en krokussen zijn roemrijk. Maar ken je de sprookjesachtige kievitsbloem ook al? Haar betoverende bordeaux rode kleur maakt van je tuin een paradijs. En vergeet de romantische botanische tulpen en de ontluikende sneeuwklokjes niet. Ze laten je even helemaal in je eigen magische wereld kruipen.


19-09-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS