zaterdag 15 augustus 2020
Zomervakantie FN TOP add

JEM-id in finale OndernemersPrijs Haaglanden

JEM-id in finale OndernemersPrijs Haaglanden

De Gemeente Westland heeft JEM-id dit jaar aangedragen voor de OndernemersPrijs Haaglanden. Na een spannende halve finale is het het enige bedrijf uit het Westland, gelukt om door te gaan naar de finale van de OndernemersPrijs Haaglanden. De ondernemersprijs is een beloning voor excellent ondernemerschap en wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven in de regio Haaglanden.

De halve finale vondt plaats op de locatie van Bird & Bird in Den Haag. Hier kregen de halve finalisten de kans om in een pitch van 7 minuten te vertellen hoe hun ondernemerschap eruit ziet. Het is Martijn van Andel en Jefry van den Hoeven van softwarebedrijf JEM-id gelukt om naast Van Gils en Finance Factor een plek te veroveren in de finale. In de komende weken vindt een bedrijfsbezoek plaats bij de finalisten waarbij de ondernemers vragen van de jury zullen beantwoorden. Ook wordt bij deze bedrijven een bedrijfsvideo opgenomen.

 

OndernemersPrijs Haaglanden heeft per gemeente gevraagd om ondernemers aan te dragen als kanshebbers voor deze prijs. De Gemeente Westland heeft JEM-id dit jaar aangedragen. Om tot de genomineerden te mogen horen, werd gevraagd om een ondernemersplan in te leveren waarin het bedrijf in grote lijnen wordt uitgelegd. Ondernemers Jefry van den Hoeven en Martijn van Andel ontwikkelen al meer dan 22 jaar softwareoplossingen waarmee de AGF- en sierteeltsector gedigitaliseerd wordt. Beide ondernemers blijven dromen van het maken van een forse en blijvende positieve verandering binnen beide sectoren. Hiermee willen ze de positie van Greenport Nederland aanzienlijk versterken.

De finale van de OndernemersPrijs Haaglanden vindt dit jaar plaats op 22 november in het COMM Museum voor Communicatie.

 


17-09-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Groen-Direkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS